Arsenicum

Arsenicum

Arsenicum is een spannende, waargebeurde radiothriller. De derde podcast van MakersRadio gaat over een behulpzame, arme vrouw uit Leiden. Ze groeit op in de tweede helft van de 19e eeuw.

Goeie Mie

Het hoofdpersoon in deze podcast heet Maria Catharina van der Linden-Swanenburg. Buurtgenoten roemen haar behulpzaamheid en noemen haar liefkozend Goeie Mie. Maar er schuilt ook een duistere kant in Mie …

Nederlandstalige podcast

Vertellers in deze Nederlandstalige podcast: Historica Ingrid Moerman, historica Ineke van der Sar, emeritus hoogleraar toxicologie Freek de Wolff en criminoloog Anne-Marie Slotboom. De krantenartikelen van toen worden vertolkt door Hans van der Veen.

itunes-logo-vector+copy_nieuw

 

 

We stellen het zeer op prijs als je je in de iTunes store abonneert op MakersRadio en daar een reactie achter laat. Dank alvast!

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username

Haring & Van Es

Richard den Haring en René van Es maken vanaf begin 2015 de podcast MakersRadio. Het is een Nederlandstalige, verhalende podcast over wetenschap en cultuur. Je hoort verhalen over hoe mensen handelen op belangrijke momenten in hun leven. De podcasts zijn gratis te beluisteren via deze website, via iTunes of via podcast apps. Veel luisterplezier!

Goto Top