Première: Door dik en dun

De vierde podcast van MakersRadio is af! We laten ‘m voor het eerst aan publiek horen op zondag 20 december in brasserie Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9 in Leiden.

Het podcast theater in Vooraf en Toe start zondagmiddag vanaf 15.00 uur. De drie voorstellingen zijn gratis maar de capaciteit is wel beperkt.

Wil je zeker zijn van een plaats? Reserveer dan via deze link (in enkele seconden): Hou mijn plek vrij!

Door dik en dun

Deze podcast gaat over twee ijverige studentes. Ze ontmoeten elkaar tijdens hun studie wiskundige biologie in Leiden. De twee raken bevriend. Maar als één van hen het contact met de realiteit verliest, wordt de vriendschap zwaar op de proef gesteld.

Beluister hier ook de andere podcasts van MakersRadio.

 

2 thoughts on “Première: Door dik en dun”

  1. Allereerst mijn complimenten! Ik luister altijd met erg veel plezier naar jullie podcasts en vind jullie thema’s erg origineel en interessant. Helaas moest ik de primeur missen in Voorafentoe afgelopen zondag. Ik kijk er naar uit hem te mogen beluisteren. Wanneer komt ie beschikbaar als podcast? Fijne feestdagen toegewenst. Ricardo.

  2. Beste Ricardo, hartelijk dank voor je reactie en complimenten! We zitten een beetje krap in tijd en willen aan de hand van try-out in Vooraf en Toe nog wat kleine aanpassingen doen. Als podcast eenmaal online is, kan dat namelijk niet meer. Na de jaarwisseling gaan we aan de slag. Ik denk dat Door dik en dun rond de 15e januari wel online staat.
    En voor jou ook de beste wensen voor 2016!

Comments are closed.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username

Haring & Van Es

Richard den Haring en René van Es maken vanaf begin 2015 de podcast MakersRadio. Het is een Nederlandstalige, verhalende podcast over wetenschap en cultuur. Je hoort verhalen over hoe mensen handelen op belangrijke momenten in hun leven. De podcasts zijn gratis te beluisteren via deze website, via iTunes of via podcast apps. Veel luisterplezier!

Goto Top